VI SES TIL COPENHAGEN COOKING 2025 – BLIV FRIVILLIG!
15.-24. AUGUST 2025
Efter et fantastisk 20-årsjubilæum i 2024 er Copenhagen Cooking klar til at træde ind i en ny æra i 2025! Festivalen vil byde på en spændende kombination af elskede klassikere, nye formater og unikke oplevelser, der vil tage madfestivalen til nye højder. Og vi har brug for dine hænder og energi til at gøre det hele muligt!
Løget som Årets Hovednavn
Hvert år hylder vi en grøntsag, og i 2025 er det løget, der står i centrum. Det er en uundværlig ingrediens i køkkenet, som bringer både smag, dybde og – ikke mindst – tårer af glæde. Vi ser frem til en kulinarisk oplevelse, der vil fylde festivalen med spændende smage.
En Kulinarisk Bro Mellem Nord og Syd
I år får vi besøg fra Provence, og sammen med vores franske venner vil vi skabe en kulinarisk forbindelse mellem det nordiske og det sydfranske køkken. Oplev smagsoplevelser, der emmer af både solens varme fra syd og nordens skarpe smagsnuancer.
Morgendagens Madtalenter
Vi fejrer de kommende kokke og madentreprenører og giver dem mulighed for at blive restauratører for en dag. Det bliver en inspirerende platform for de næste generationer af madkunstnere!
Bliv Frivillig!
Er du passioneret for mad og interesseret i at være en del af festivalens bagvedliggende arbejde? Vi søger frivillige, der kan hjælpe med at gøre Copenhagen Cooking 2025 til en uforglemmelig begivenhed. Der er mange måder, du kan bidrage på – fra at assistere under arrangementerne til at være med til at skabe den rette stemning.
ABOUT US
SEE YOU AT COPENHAGEN COOKING 2025 – BECOME A VOLUNTEER!
AUGUST 15–24, 2025
After a fantastic 20th anniversary in 2024, Copenhagen Cooking is ready to enter a new era in 2025! The festival will offer an exciting mix of beloved classics, new formats, and unique experiences that will take the food festival to new heights. And we need your hands and energy to make it all happen!
The Onion as the Star Ingredient of the Year
Each year, we celebrate a vegetable, and in 2025, the humble onion takes center stage. It’s an essential ingredient in the kitchen that brings flavor, depth, and – not least – tears of joy. We’re looking forward to a culinary experience that will fill the festival with exciting flavors.
A Culinary Bridge Between North and South
This year, we will be joined by our friends from Provence, and together we will create a culinary connection between Nordic and Southern French cuisine. Experience flavors that reflect both the warmth of the south and the sharpness of the north.
Tomorrow’s Culinary Talents
We will celebrate the future chefs and food entrepreneurs by giving them the opportunity to be restaurateurs for a day. It will be an inspiring platform for the next generation of food artists!
Become a Volunteer!
Are you passionate about food and interested in being part of the behind-the-scenes action of the festival? We are looking for volunteers to help make Copenhagen Cooking 2025 an unforgettable event. There are many ways you can contribute – from assisting at events to helping create the perfect atmosphere.
We look forward to having you on board!